ALLE DIENSTEN ONDER ÉÉN DAK.

BETROUWBAAR, VEILIG EN EFFICIËNT.


Bel onsMail ons

SPECIALIST VOOR UW ELEKTROTECHNIEK

U bent druk met uw horecazaak of bedrijf. Uw gasten of klanten staan voorop, voor andere zaken heeft u meestal maar weinig tijd. Dus gaat u ervan uit dat sommige onderdelen binnen uw bedrijf gewoon werken. Elk moment, zonder dat u er omkijken naar heeft. Neem bijvoorbeeld de elektrotechniek binnen uw bedrijf. Terwijl u zich richt op wat voor u écht belangrijk is, laat u zaken zoals installaties, beveiliging en onderhoud liever over aan de specialist. Zodat alles veilig, betrouwbaar en efficiënt functioneert. Een prettig idee.

Turific. Voor al uw elektrotechniek.

UW INSTALLATIES, ONS VAK

Vertrouw op ons voor uw elektrotechnische installaties. We plaatsen en vervangen ze. Breiden ze uit, bouwen ze om en passen ze aan. Van een extra verdeelkast tot en met een volledig nieuwe installatie: terwijl u 100% kunt focussen op uw zaak, voeren wij uw specifieke klus vlot en vakkundig uit. U kunt snel weer verder.

Ook voor de grotere klus aan huis

Turific werkt vooral voor horeca en bedrijven. Maar staat u als particulier voor een omvangrijke klus, zoals bijvoorbeeld de installatie van een laadpaal voor uw elektrische auto? Neem contact met ons op. Turific is óók uw installateur voor de grotere klussen in en rondom uw woning.

UW DATANETWERK FUTUREPROOF

We zorgen met z’n allen voor steeds meer dataverkeer. Logisch, met de voordelen van bijvoorbeeld razendsnel glasvezel. Van een betrouwbaar wifi-netwerk. Of van IP-telefonie, zoals bellen via internet heet. Toch stelt dat toenemende dataverkeer u ook voor uitdagingen. Want hoe richt u het netwerk voor uw bedrijf of horecazaak zo sterk mogelijk in? Hoe maakt u al die verbindingen niet alleen voor vandaag, maar ook in de toekomst tot een stabiele basis? Veel komt aan op een goede oriëntatie. Op de vraag waar u vooral behoefte aan heeft én hoe u nu al rekening houdt met een eventuele uitbreiding van uw bedrijf. Tijdrovend, denkt u? Niet met Turific. We gaan met u om tafel. En zijn er vervolgens voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw volledige netwerk. Voor nu én voor later.

VOLDOE MET ONS AAN DE NORM

Veiligheid staat voorop. Altijd. Zorg voor een veilige bedrijfsvoering en vraag om ons de keuring van uw elektrotechnische installaties. Met een NEN 3140-keuring gaan we na of een bestaande installatie voldoet aan de norm voor apparatuur en bekabeling in het laagspanningsgebied. Ook met een NEN 1010-keuring zorgen we daarvoor, maar dan specifiek voor nieuwe of uitgebreide installaties. We gebruiken onze eigen apparatuur, zorgen naast keuringen ook voor de bijbehorende rapportages en vertellen u uiteraard op tijd wanneer een nieuwe keuring nodig is. U hoeft dat dus zelf niet in de gaten te houden. En dat scheelt.

ONDERHOUD VOOR UW RENDEMENT

Uw installaties moeten goed werken. En dat het liefst zo lang mogelijk, dankzij tijdig en vakkundig onderhoud. Met onze meerjarenplannen zorgen wij voor controle en vervanging op het juiste moment. En bieden we u zo niet alleen zekerheid, maar vooral een optimale levensduur van uw installaties. Dat werkt wel zo rendabel. En efficiënt bovendien.

24/7 storingsdienst 


Werkt een installatie niet zoals die zou moeten doen? Vertrouw op onze storingsdienst. Die is dag en nacht bereikbaar, zodat we bij spoed snel bij u op locatie zijn. We weten dat u zo snel mogelijk verder wilt. Dus zórgen we daar ook voor.

BEVEILIG UW EIGENDOMMEN

Uw waardevolle spullen dag en nacht beveiligd. Een geruststellend idee. Vraag ons naar de laatste beveiligingstechnologie, zoals bijvoorbeeld een alarmsysteem. We kunnen dat koppelen met een meldkamer, waar centralisten direct actie ondernemen wanneer de situatie erom vraagt. Bovendien gebruikt u uw systeem dankzij overzichtelijke en heldere bedieningspanelen snel en eenvoudig.

Camera’s en toegangscontrole


Naast alarmsystemen bieden we u ook systemen voor camerabewaking. U heeft de keuze uit analoge CCTV-camera’s of meer geavanceerde IP-camera’s. Gaat het u alleen om personen signaleren, of wilt u ze ook identificeren? En moet het systeem alleen ’s nachts werken of ook overdag? Vraag ons om advies. We vertellen u graag meer, zoals we dat ook doen over de mogelijkheden voor toegangscontrole. Badges, pasjes, codes en vingerafdrukken: waarmee kunnen we ú ondersteunen?

Turific | contact icoon oranje

BENIEUWD NAAR WAT WIJ NOG MEER VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Turific is uw partner voor alles wat komt kijken bij de technische dienstverlening voor uw horecazaak of bedrijf. Dat schakelt snel. Dat werkt soepel.
En zorgt ervoor dat wij begrijpen waar het u om gaat. 


Kennismaken? Meer weten? Neem contact op.
We vertellen u graag wat we nog meer voor u kunnen betekenen.