VERSTERK UW BEDRIJF MET

BEELD, LICHT EN GELUID.


Bel onsMail ons

BELEVING VOOR UW BEDRIJF

In de wereld van audiovisuele techniek draait alles om beleving.

Om ontdekken. Ervaren. Inspireren.

We bieden u dan ook nooit zomaar een pakket aan oplossingen. Maar gaan in plaats daarvan uit van uw verhaal.

Welke boodschap wilt u overbrengen? Voor wie? Met welk doel? Met de juiste antwoorden komen beeld, geluid en verlichting als vanzelf. En réken maar dat we dan hightech kunnen uitpakken voor uw horecazaak of bedrijf. Want dat audiovisueel ook draait om overtuigen – en zo nu en dan zelfs overdonderen?

Voor ons is het heel vanzelfsprekend.

Narrowcasting | Turific

UW VERHAAL IN BEELD

Zien is geloven. Zoveel is zeker, juist nu de techniek voor beeld zich zo stormachtig ontwikkelt. Neem uw gasten of bezoekers mee in uw verhaal. Informeer ze, vermaak ze. Met beeld is veel, zo niet alles mogelijk. Denk aan dynamiek via lcd-, plasma- of ledschermen. Aan haarscherpe reclame-uitingen via narrowcasting, aan specifieke schermen voor interactie. Beeld brengt u tot waar u maar wilt. Ook wanneer het gaat om projectoren, systemen voor videoregistratie en apparatuur voor videoregie. Benieuwd? We zijn er voor u vanaf het eerste advies tot en met de installatie en het onderhoud.

ALLES VOOR GELUID

Die emotie dankzij muziek. Dat duidelijke bericht, omgeroepen in een openbaar gebouw. Maar ook die waarschuwing wanneer de situatie erom vraagt. Zo uiteenlopend als uw behoeften voor geluid kunnen zijn, zo veelzijdig zijn ook onze oplossingen. Dus kunnen we bijvoorbeeld uw nieuwe PA-installatie ontwerpen, installeren, inregelen en onderhouden. Bieden we u alles rondom omroepinstallaties en multifunctionele zonesystemen. En zorgen we ook voor de juiste weergave en heldere bediening van achtergrondmuziek. Hoe benut ú de kracht van geluid?

LICHT TOT IN DE DETAILS

Komt licht, komt beleving. En dat luistert nauw, of het nu gaat om een horecazaak, winkel of bijvoorbeeld een popcentrum. Kleur is uiteraard belangrijk, al gaat daar eerst heel wat aan vooraf. Zoals bijvoorbeeld het ontwerp van uw lichtinstallatie. Net als de juiste berekeningen en programmering. Bij Turific regelen we alles wat bij uw lichtinstallatie komt kijken, verzorgen we ook het onderhoud en werken we waar nodig samen met andere specialisten, zoals bijvoorbeeld interieurbouwers. Zo zorgen we ervoor dat gasten en bezoekers voortdurend genieten van het fraaiste licht. Precies daar waar het optimaal tot z’n recht komt.

Turific | contact icoon oranje

BENIEUWD NAAR WAT WIJ NOG MEER VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Turific is uw partner voor alles wat komt kijken bij de technische dienstverlening voor uw horecazaak of bedrijf. Dat schakelt snel. Dat werkt soepel.
En zorgt ervoor dat wij begrijpen waar het u om gaat. 


Kennismaken? Meer weten? Neem contact op.
We vertellen u graag wat we nog meer voor u kunnen betekenen.