DE LAATSTE TECHNIEK
SLIM BENUT.


Bel onsMail ons

AUTOMATISERING VOOR UW BEDRIJF

Uw horecazaak of bedrijf omvat heel wat techniek. Denk alleen al aan uw elektrotechnische installaties. Aan de beveiliging en verlichting. Hoe overzichtelijk is het dan ook wanneer u al die techniek kunt koppelen. En zo bijvoorbeeld in één keer alle verlichting of apparatuur inschakelt of uitzet. Of via een live-verbinding met camera’s uw bedrijf op afstand in de gaten houdt. Tel al die voordelen bij elkaar op en domotica is niet minder dan comfortabel, veilig én duurzaam. Vraag ons naar de vele oplossingen voor toepassingen voor de zakelijke markt. We pasten ze al veel toe en voorzien ook uw bedrijf van domotica op maat.

xShowcontrol | Bundelen licht, beeld en geluid 02 | Turific

SHOWCONTROL

Ervaar met ons de kracht van showcontrol. We brengen de software van meerdere systemen overzichtelijk bijeen en bundelen licht, beeld en geluid tot een krachtige combinatie. En dat wérkt, juist daar waar dynamiek en interactie vooropstaan. Denk bijvoorbeeld aan een event. Aan presentaties. Aan experience rooms, tentoonstellingen en musea. Verhalen komen er tot leven. Spreken tot de verbeelding, verbazen en prikkelen. Benieuwd hoe dat uitpakt? Neem contact op. Turific is uw specialist in showcontrol, vanaf advies tot en met installatie.

OOK VOOR THUIS

Thuis alle verlichting aansturen met hooguit een paar klikken? Alle apparaten via één toets uitgeschakeld, de airconditioning geen seconde te lang aan? Met domotica voor thuis gaat uw energieverbruik omlaag. Neemt uw comfort toe. En maakt u uw woonomgeving net zo goed veilig, door bijvoorbeeld bewakingscamera’s direct door te schakelen naar uw mobiele telefoon. Vraag ons naar de mogelijkheden voor domotica in en rondom uw woning. We zijn er vooral voor de grotere projecten, voor alles waarvoor u vertrouwt op de specialist.

Turific | contact icoon oranje

BENIEUWD NAAR WAT WIJ NOG MEER VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Turific is uw partner voor alles wat komt kijken bij de technische dienstverlening voor uw horecazaak of bedrijf. Dat schakelt snel. Dat werkt soepel.
En zorgt ervoor dat wij begrijpen waar het u om gaat. 


Kennismaken? Meer weten? Neem contact op.
We vertellen u graag wat we nog meer voor u kunnen betekenen.