Vacature ervaren elektromonteur, zelfstandig en ambitieus naar duurzame energietechniek(38 uur)

Vacature ervaren elektromonteur Turific 2021

Vacature elektromonteur, zelfstandig en ambitieus naar duurzame energietechniek (38 uur)

 

We hébben nu toch een functie!

Per direct zijn we op zoek naar die elektromonteur die weet waar het vak om vraagt. Je bent na minstens enige jaren werkervaring toe aan een volgende stap. En waarom dan niet in een combinatie met duurzame energietechniek?

Over ons

Wij zijn Turific. Een technisch dienstverlener uit Tilburg, vernieuwend en enthousiast. We houden van aanpakken, hebben veel gevoel voor verantwoordelijkheid en beschikken over de benodigde vakkennis – net als jij. We gaan voor persoonlijk contact en onderscheiden ons met een individuele benadering richting onze klanten. Omdat we weten dat we ze alleen dán optimaal ondersteunen.

Onze klanten zijn onder andere actief in de horeca en industrie. Ook werken we voor aannemers, corporaties en particulieren. We voeren mooie projecten voor ze uit en ondersteunen ze op vele vlakken. Denk bijvoorbeeld aan elektrotechniek, audiovisuele diensten, beveiliging en domotica. Maar ook aan wooncomfort, e-mobility, data, telecom en camera- en gebouwbeheersystemen.

Jouw functie bij Turific

Werken bij Turific is dynamisch. Zéker wanneer het gaat om de functie van elektromonteur. Ga je bij ons aan de slag, dan ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor de aanleg en installatie van elektrotechnische installaties, maar bijvoorbeeld ook voor het aansluiten van zonnestroominstallaties in de meterkast of het aansluiten en in gebruik stellen van laadpalen voor elektrische auto’s.

Je werkt zelfstandig, stuurt collega’s aan en levert installaties volgens tekening en op tijd op. Elk van die installaties is anders, wat zorgt voor veel afwisseling. Bovendien kun je vakgerichte cursussen en opleidingen volgen, wanneer de situatie erom vraagt. Een hoop afwisseling dus!

Wat bieden wij jou?

  • Een uitstekend salaris
  • Opleidingen en trainingen
  • Volop kansen om door te groeien
  • Zelfstandig werken voor een dynamisch bedrijf


Wat wij van jou vragen

Met flink wat enthousiasme zit jij bij Turific al snel op jouw plek. We willen van je op aan kunnen, zoals jij dat ook van ons mag verwachten. Je bent representatief, communicatief vaardig en kunt zelfstandig werken. Daarnaast moet er uiteraard een basis zijn, zodat jij goed van start kunt. Daarom vragen wij van jou minimaal:

  • een afgeronde opleiding mbo niveau 3 richting elektrotechniek
  • twee jaar aantoonbare werkervaring als elektromonteur
  • diploma VCA – of in elk geval de motivatie die te behalen
  • rijbewijs B, bij voorkeur BE


Reageer

Spreekt ons bedrijf je aan? Heb je zin om met ons verder te groeien? Laat snel van je horen en stuur ons jouw motivatie en cv. We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!
Info@turific.nl

Neem voor meer informatie contact op met:
Turific B.V.
013-5451875

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Populaire berichten