Turific heeft de audiovisuele installatie verzorgd in het nieuwe paviljoen van Were Di Tilburg. Het systeem is voorzien van een digitale audio matrix van Ecler met volume regelaars voor een eenvoudige en fool-proof bediening zodat de installatie gebruikt kan worden met minimale uitleg. 

Eveneens is voor de verlichting gekozen voor een b-station van Visual Productions voor het aansturen van de led verlichting welke naast RGB ook over ultra-violet, amber en witte leds beschikken waardoor het creëren van warme kleuren eenvoudig haalbaar is, door gebruik te maken van diverse voorgeprogrammeerde shows is het bedienen hiervan kinderspel.

Categorie

Sport

Klant

Were Di Tilburg

Website klant
Turific heeft de audiovisuele installatie verzorgd in het nieuwe paviljoen van Were Di Tilburg 01Turific heeft de audiovisuele installatie verzorgd in het nieuwe paviljoen van Were Di Tilburg 02Turific heeft de audiovisuele installatie verzorgd in het nieuwe paviljoen van Were Di Tilburg 03
Turific | contact icoon oranje

BENIEUWD NAAR WAT WIJ NOG MEER VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Turific is uw partner voor alles wat komt kijken bij de technische dienstverlening voor uw horecazaak of bedrijf. Dat schakelt snel. Dat werkt soepel.
En zorgt ervoor dat wij begrijpen waar het u om gaat. 


Kennismaken? Meer weten? Neem contact op.
We vertellen u graag wat we nog meer voor u kunnen betekenen.