ZUINIG, DUURZAAM EN VEELZIJDIG.

PROFITEERT U MEE?


Bel onsMail ons

BESPAAR MET HET MOOISTE LICHT

U zoekt naar het beste voor uw bedrijf of horecazaak. Dus kijkt u graag naar de langere termijn. Naar besparingen die u écht wat opleveren, zoals ledverlichting. Die is enorm energiezuinig, gaat veel langer mee dan conventionele verlichting en kent zo een terugverdientijd van slechts zo’n 2 tot 3 jaar. Bovendien bespaart u niet alleen, maar levert u ook uw bijdrage aan een duurzamer milieu. En wist u dat ledverlichting inmiddels ook heel veelzijdig is en daardoor geschikt voor elke omgeving? Profiteer met ons van de voordelen van ledverlichting. We zijn er vanaf het eerste advies tot en met de uiteindelijke installatie.

OOK VOOR WARM LICHT

Nog niet eens zo lang geleden brandde ledverlichting vooral in fabriekshallen en magazijnen. Helder, wit licht: dát was ledverlichting. Heel zuinig weliswaar, maar ook afstandelijk en kil en daardoor minder geschikt in bijvoorbeeld een restaurant. Inmiddels ligt die tijd achter ons. Ledverlichting heeft zich enorm ontwikkeld en is veelzijdiger dan ooit, zoals steeds meer horecazaken ontdekken. Warm en zacht licht, een lagere energierekening: met de ledverlichting van nu combineert u het beste van beide werelden.

SNEL TERUGVERDIEND

Ledverlichting verbruikt veel minder energie dan conventionele verlichting. Ook gaat ledverlichting met gemiddeld 50.000 branduren veel langer mee. Tel beide voordelen bij elkaar op en u verdient een investering in ledverlichting vaak al binnen zo’n 2 tot 3 jaar terug. Zo lopen de besparingen al snel op, zéker wanneer u zich bedenkt dat verlichting zo’n 30 tot 60% van het totale energieverbruik van een bedrijf vormt. Branden in uw bedrijf nog oude tl-lampen? Wordt uw horecazaak nog verlicht door halogeenverlichting? Laat ze door ons vervangen en bespaar met ledverlichting. U profiteert direct.

Snel terugverdiend | 50.000 branduren 01 | Turific

FISCAAL VOORDEEL

We moeten met z’n allen toe naar een schonere wereld. Dat vindt ook de landelijke overheid, die investeringen in duurzame energie stimuleert met fiscaal aantrekkelijke regelingen. Zo is er onder andere de Energie-investeringsaftrek (EIA), waarmee u onder voorwaarden 45% van de investeringskosten kunt aftrekken van de fiscale winst. Ook ledverlichting valt onder deze regeling. Met de EIA profiteert u gemiddeld van een netto-fiscaal voordeel van 11% van de investeringskosten, wat uw stap naar ledverlichting nóg aantrekkelijker maakt. Vraag ons ernaar!

MAAK UW VERLICHTING SLIM

Een investering in ledverlichting staat gelijk aan een wezenlijke besparing voor uw bedrijf of horecazaak. Toch profiteert u pas optimaal wanneer u de verlichting slim en rendabel inzet. Denk bijvoorbeeld aan licht dat alleen brandt wanneer er daadwerkelijk iemand in een ruimte is. Aan gedimd in plaats van vol licht. Of aan digitale timers. Bij Turific bieden we u daarom naast ledverlichting ook alles eromheen. We adviseren, leveren en installeren en maken uw nieuwe verlichting slim. Zo haalt u werkelijk álles uit ledverlichting. Duurzaam en rendabel.

Turific | contact icoon oranje

BENIEUWD NAAR WAT WIJ NOG MEER VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Turific is uw partner voor alles wat komt kijken bij de technische dienstverlening voor uw horecazaak of bedrijf. Dat schakelt snel. Dat werkt soepel.
En zorgt ervoor dat wij begrijpen waar het u om gaat. 


Kennismaken? Meer weten? Neem contact op.
We vertellen u graag wat we nog meer voor u kunnen betekenen.