Audiovisueel monteur/technicus met een hoofdletter E (32 tot 38 uur)

Vacature Audiovisueel monteur technicus met een hoofdletter E | Turific

Audiovisueel monteur/technicus met een hoofdletter E (32 tot 38 uur)

Audiovisuele apparatuur en systemen hebben voor jou geen geheimen. Je kent ze door en door, als ervaren audiovisueel monteur/technicus met een E-achtergrond. Noem het gerust een passie voor techniek, waarmee jij klanten optimaal ondersteunt. Nu alleen nog die werkgever die écht bij je past. Waar je alle kansen krijgt – zoals bij ons.

Over ons

Wij zijn Turific. Een technisch dienstverlener uit Tilburg, vernieuwend en enthousiast. We houden van aanpakken, hebben veel gevoel voor verantwoordelijkheid en beschikken over de benodigde vakkennis – net als jij. We gaan voor persoonlijk contact en onderscheiden ons met een individuele benadering van onze klanten. Omdat we weten dat we ze alleen dán optimaal ondersteunen.
Onze klanten zijn onder andere actief in de horeca en industrie. Ook werken we voor aannemers, corporaties, vooraanstaande AV-bedrijven en particulieren. We voeren mooie projecten voor ze uit en ondersteunen ze op vele vlakken. Denk bijvoorbeeld aan elektrotechniek, audiovisuele diensten, beveiliging en domotica. Maar ook aan wooncomfort, e-mobility, data, telecom en camera- en gebouwbeheersystemen.

Jouw functie bij Turific

Werken bij Turific is dynamisch. Ook wanneer je dat doet als audiovisueel monteur/technicus met een E-achtergrond. Je bent gek van techniek, zet die passie enthousiast en energiek in voor onze klanten en bent voor hen ons visitekaartje. Je monteert en installeert onze apparatuur op locatie, geeft de klant helder uitleg en draagt eraan bij dat we gemaakte afspraken simpelweg nakomen. Ook sta je bij een storing je mannetje en onderhoud je onze apparatuur. Veelzijdig werk, al is het maar vanwege de vele locaties waar jij namens ons of onze opdrachtgevers naartoe gaat.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitstekend salaris
  • Opleidingen en trainingen
  • Volop kansen om door te groeien
  • Zelfstandig werken voor een dynamisch bedrijf


Wat wij van jou vragen

Met flink wat enthousiasme zit jij bij Turific al snel op jouw plek. We willen van je op aan kunnen, zoals jij dat ook van ons mag verwachten. Je werkt zorgvuldig, bent representatief en communicatief vaardig en kunt zelfstandig werken. Daarnaast moet er uiteraard een basis zijn, zodat jij goed van start kunt. Daarom vragen wij van jou minimaal:

  • mbo werk- en denkniveau
  • aantoonbare werkervaring als audiovisueel monteur/technicus
  • rijbewijs B


Reageer

Spreekt ons bedrijf je aan? Heb je zin om met ons verder te groeien? Laat snel van je horen en stuur ons jouw motivatie en cv. We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!
Info@turific.nl

Neem voor meer informatie contact op met:
Turific
013-5451875

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Populaire berichten